Čokoláda Bean-to-Bar, ruční česká výroba z Muzea čokolády a Marcipánu v Táboře, čokoláda bez konzervantů, bez emulgátorů...

Srí Lanka Eliya 71%, 100g

126
  • 1 z 2

Bean-to-Bar hořká čokoláda 71% kakaových složek

29% panela- šťáva z cukrové třtiny.

Balení obsahuje čokoládu Papua Nugu 66% -4g

 

  • poctivá česká výroba z muzea čokolády a marcipánu v Táboře
  • čistá přírodní chuť
  • bez cizích přidaných tuků - tedy pouze kakaové máslo
  • bez lepku
  • bez barviv
  • bez emulgátorů
  • ta nejčistší čokoláda
  • použitý cukr - panela - šťáva z cukrové třtiny

 

složení: kakaové boby 71%,
šťáva z cukrové třtiny - panela
100g čokolády - 2163 Kj, tuky 37g,
sacharidy 28,2g, bílkoviny 9g,
vláknina 18,2g, sůl 0,12g

chutový profil Srí lanka

 

váha: 100g

 


  • 214,29 Kč bez DPH
  • Skladem
240 Kč
Kategorie: TABULKY
Bez palmového tuku
Neotrely darek
doprava Zdarma
ručně vyrobeno z čokolády
čokoláda z kvalitních surovin