Čokoláda Bean-to-Bar, ruční česká výroba z Muzea čokolády a Marcipánu v Táboře, čokoláda bez konzervantů, bez emulgátorů...

Papua Nugu 66% 100g

117
  • 1 z 2

hořká Bean-to-Bar čokoláda s 66% kakaových složek

Balení obsahuje ochutnávku čokolády Srí Lanka 71% - 4g

  • poctivá česká výroba z muzea čokolády a marcipánu v Táboře
  • čistá přírodní chuť
  • bez cizích přidaných tuků - tedy pouze kakaové máslo
  • bez lepku
  • bez barviv
  • bez emulgátorů
  • ta nejčistší čokoláda
  • použitý cukr - panela - šťáva z cukrové třtiny

 

 složení: kakaové boby 66%,
šťáva z cukrové třtiny - panela, kakaové máslo
100g čokolády - 2196 Kj, tuky 36,8g,
sacharidy 33,1g, bílkoviny 7,8g,
vláknina 15,6g, sůl 0,1g

váha: 100g

chutový profil NUGU


  • 214,29 Kč bez DPH
  • Skladem
240 Kč
Kategorie: TABULKY
Bez palmového tuku
Neotrely darek
doprava Zdarma
ručně vyrobeno z čokolády
čokoláda z kvalitních surovin
 

NUGU je hořká čokoláda s 66% kakaových složek,
vyrobena z kakových bobů pěstovaných na východním pobřeží Papui Nové Guinei. Nedaleko městečka Lae
u řeky Markham river rostou na zahradách a plantážích místních farmářů kakaové lusky odrůdy Trinitario s výraznou ovocnou chutí a kyselostí. Kratší doba fermentace v dřevěných bednách, kyselost a ovocné aroma této čokolády jen podtrhuje. Čokoláda je oslazená sušenou šťávou z cukrové třtiny, což je nerafinovaný cukr, jinak se taky nazývá Panela nebo Rapadura.
Tento cukr si zachovává všechny chutě cukrové třtiny
a má mnohem menší sladivost nežli rafinované cukry.
Pro snadnější odlévání a vysoký lesk tabulek přidávám
do čokolády nerafinované kakaové máslo, které má nádhernou čokoládovou vůni. Pouze tři použité suroviny
v nejvyšší kvalitě dělají z Nugu 66% opravdu nevšední čokoládový zážitek. Jako všechny čokolády NIBS, neobsahuje NUGU žádné emulgátory, jiné tuky než kakaové máslo a obyčejné cukry. Nugu svým složením
dokládá, že JDU CESTOU RYZÍ ČOKOLÁDY